با حضور و سخنرانی سردار اهوازیان صورت گرفت؛

برگزاری نشست «شهید سلیمانی و اخلاق کارمندی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۶:۰۷ کد : ۱۱۸۵ اخبار آرشیو اخبار
سردار اهوازیان در واحد اسلامشهر: سردارِ شهید قاسم سلیمانی فراحزبی بوده و با مردم دوستی و اولویت دهی به منافع کشور و امنیت ملی، اثبات کرد که سرباز وطن و یار صدیق مردم و ولایت است.

دقایقی پیش به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نشست «شهید سلیمانی و اخلاق کارمندی» با حضور و سخنرانی سردار عبدالفتاح اهوازیان همرزم شهید سلیمانی و جمعی از مسولین، کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی در نمازخانه واحد اسلامشهر برگزار شد.

سردار اهوازیان همرزم شهید حاج قاسم سلیمانی و کارشناس بیداری اسلامی و جبهه مقاومت در نشست «شهید سلیمانی و اخلاق کارمندی» که به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد، ضمن تبریک ایام ا... دهه فجر و همچنین سالروز ولادت باسعادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا (س)، به ولایت مداری حضرت فاطمه (س) اشاره و به بیان روایاتی در این زمینه پرداخت.

سردار اهوازیان، شهید قاسم سلیمانی را چه در دوره حیات و چه در دوره پس از شهادت متعلق به همه مردم و کشور دانست و گفت: حاج قاسم، ویژه یک گروه یا حزب نیست، بلکه فراحزبی بوده و با مردم دوستی و اولویت دهی به منافع کشور و امنیت ملی، اثبات کرد سرباز وطن و یار صدیق مردم و ولایت است.

اهوازیان در ادامه به برخی ویژگیهای شخصیتی و صفات اخلاقی سردار شهید سلیمانی پرداخت و خاطرنشان کرد: حاج قاسم سلیمانی همواره سربازی در راه کشور و ولایت را بزرگترین افتخار خود می دانست.

وی افزود: خدا خواست سردار چنین در بین مردم عزت مند شود و دنیا اوج محبوبیت این سرباز اسلام و ولایت را در تشییع میلیونی پیکرش مشاهده کرد.

سخنران نشست «شهید سلیمانی و اخلاق کارمندی» واحد اسلامشهر افزود: حاج قاسم، پیام حضرت ابا عبدا... الحسین (ع) که فرمودند: «اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید»، را به خوبی تبیین و حفظ وحدت ملی و از جان گذشتگی در راستای منافع ملی را به عالی ترین وجه ممکن تعریف کرد.

این رزمنده و سردار دوران دفاع مقدس در ادامه به اقدامات وحشیانه داعش در منطقه اشاره کرد و افزود: داعش با حضور سربازی همچون سردار سلیمانی و مدافعان حرم و کشور، از شنیدن نام ایران ترس داشت و به همت نیروهای ایرانی در سوریه شکست خورد که این نشانگر قدرت و عظمت ایران است.

وی در خاتمه با اشاره به برخی خاطرات مشترک با حاج قاسم سلیمانی، وی را همواره در صف اول خدمت رسانی به مردم و نمونه بارز انسانیت و وطن دوستی معرفی و خطاب به همه افراد جامعه و بویژه جوانان و دانشجویان، خواستار پیاده سازی فرهنگ و مکتب حاج قاسم در زندگی شد.

این مراسم با مولودی خوانی در مدح و ثنای حضرت زهرا (س) ادامه و با قرعه کشی و اهدای هدیه به 7نفر از حاضرین خاتمه یافت.