در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن صورت گرفت؛

بازدید معاونت امور آموزشکده ها و مدارس سما تهران از دانشگاه اسلامشهر و تجلیل از بانوان

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۴ کد : ۱۱۸۴ اخبار آرشیو اخبار
حشمتیان در واحد اسلامشهر: برنامه ریزی معاونت سما تهران براساس سیاست کلیِ هدایت، حمایت و نظارت در راستای توسعه کمی و ارتقاء کیفی است./ از خرد جمعی شورای هم اندیشی وکارگروه های تخصصی در این راستا بهره خواهیم برد.

در آستانه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن، دکتر فرشته حشمتیان معاونت امور آموزشکده ها و مدارس سما تهران و دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان تهران ضمن دیدار با دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، از زیرمجموعه های معاونت سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر همچون: مدارس پیش دبستان و دبستان دخترانه سما اسلامشهر، مجتمع مدارس پسرانه سما اسلامشهر و دانشکده فنی و حرفه ای سما اسلامشهر بازدید کرد.

حشمتیان در این بازدید ضمن تبریک سالروز میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و ایام ا... دهه فجر، از حضور در جمع دانشگاهیان واحد اسلامشهر ابراز خرسندی کرد. وی با تقدیر از مسئولین واحد اسلامشهر، برقراری تعامل و همکاری مطلوب بین مسئولین و کارکنان را ضامن رشد و پیشرفت هر مجموعه ای دانست و خاطرنشان کرد: موفقیت های به دست آمده و همچنین روند توسعه ای مجموعه سما واحد اسلامشهر بیانگر این تعامل شایسته است.

سرپرست معاونت امور آموزشکده ها و مدارس سما تهران با ابراز خرسندی از پتانسیل های موجود در معاونت سما اسلامشهر، برنامه ریزی معاونت سما تهران را براساس سیاست کلیِ هدایت، حمایت و نظارت در جهت توسعه کمی و ارتقاء کیفی دانست و خواستار تقویت دانشکده مهارتی، همچنین ایجاد مدرسه و هنرستان های مهارتی در سما اسلامشهر شد.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان تهران دانش آموزان را سرمایه های ارزشمند جامعه دانست و خواستار تشکیل اتاق های فکر و کارگروه های تخصصی در تمامی حوزه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی بمنظور بهره گیری از شیوه های مبتکرانه مبتنی بر روش تربیتی اسلام و خِردِ جمعی شورای هم اندیشی و این کارگروه های تخصصی در پرورش آینده سازان کشور شد.

*زارعی: جایگاه ویژه نظام تعلیم و تربیت در پرورش نسل آینده ساز و انقلابی کشور

دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در این دیدار با تبریک چهل و دمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، با اشاره به نقش نظام تعلیم و تربیت در پرورش نسل آینده ساز و انقلابی کشور، از جایگاه آموزشکده ها و مدارس سما در این راستا سخن گفت.

وی تقویت پایه‌های تعلیم و تربیت دانش آموزان را ضامن پیشرفت و ارتقاء در تمام سطوح کشور دانسته و با ابراز امیدواری از پتانسیل و ظرفیت های علمی، آموزشی و پژوهشی سما واحد اسلامشهر، توسعه کمی و کیفی مدارس سما به منظور خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به شهرستان، در راستای اهداف توسعه ای کشور را از اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برشمرد.

زارعی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی در راه اندازی معاونت علمی و مهارتی، توسعه همه جانبه حوزه سما یکی از اولویت های مهم دانشگاه آزاداسلامی واحد اسلامشهر است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در خاتمه تقارن این بازدید را با سالروز ولادت یگانه دخت نبی اکرم (ص) و روز زن خجسته دانست و همراه با دکتر حشمتیان ضمن دیدار با بانوان همکار در حوزه سما اسلامشهر، با اهدای گل و هدیه از ایشان تجلیل کرد.