پیام دکتر حامد زارعی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به مناسبت روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن

۱۵ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۸ کد : ۱۱۸۳ اخبار آرشیو اخبار

پیام دکتر حامد زارعی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به مناسبت روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن

خواهران محترم دانشگاهی

میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم اخلاق و قله رفیع فضائل صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و سالروز بزرگداشت مقام زن و روز مادر و همزمانی آن با ولادت بزرگ مرد تاریخ انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) را به شما همکاران گرامی و خانواده های محترمتان تبریک عرض نموده و سلامت و دوام توفیق همه بانوان دانشگاهی اعم از استاد، کارمند و دانشجو، را به برکت نام مقدس حضرت مرضیه طاهره (س) از پیشگاه خداوند سبحان آرزو می نمایم.

روز ولادت چنین بانوی والایی که به شایسته ترین وجه از سوی حضرت امام خمینی(ره) به عنوان روز زن و روز مادر نامیده شد جهت گیری بی نقص آن امام همام را در معرفی مسیر تعالی به زنان نشان می دهد.

بی تردید انتخاب میلاد حضرت فاطمه (س) به عنوان روز زن ، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است. بزرگداشتی افتخار آمیز و مسئولیت آفرین و نیز فرصتی است که در این "آینه خدای نما" بنگریم و "فاطمی شدن" را به مجاهدت طلب کنیم و با اخلاق بهشتی دختر پیامبر(ص) شبیه تر گردیم.

دکتر حامد زارعی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر