مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر معرفی شد

۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۵۶ کد : ۱۱۸۰ اخبار آرشیو اخبار
حجت الاسلام والمسلمین شریفانی در واحد اسلامشهر: مسئولین نهاد در دانشگاه ها، متولیان اعتقادات دانشجویان هستند.

دقایقی پیش با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین رجالی تهرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین محمدابراهیم سراج مدیرکل منابع انسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی، دکتر حامد زارعی رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولین، اساتید و کارکنان واحد اسلامشهر و نهاد، آیین معارفه حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر محمدی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر برگزار و پس از آن دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این واحد دانشگاهی افتتاح شد.

حجت السلام والمسلمین شریفانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم، با تبریک ایام ا... دهه فجر و فرا رسیدن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، تقارن این معارفه را با اعیادِ حاضر، مبارک و مایه خیر و برکت دانست.

شریفانی انقلاب اسلامی ایران را اولین انقلاب در این برهه از تاریخ دانست که با محوریت انقلاب و دین، و با رهبری یک عالِم کم نظیر در نوع خود اتفاق افتاده است.

وی با اشاره به تحقق عینی وحدت حوزه و دانشگاه در انقلاب اسلامی ایران، تحقق این اندیشه ارزشمند را با تاکید رهبر کبیر انقلاب اسلامی در پیوند 2گروه متخصصان دینی و علمی قلمداد کرد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برخورداری از رهبریِ عالمانه (رهبری که علاوه بر رهبری سیاسی، عالم بوده و رهبر معنوی و اعتقادی نیز بودند)، حضور مردم و ایثارگری های ایشان و مکتبی بودن انقلاب اسلامی ایران را 3عنصر اساسی در موفقیت انقلاب دانست.

وی در ادامه با اشاره به وظیفه مسئولین نهاد مقام معظم رهبری در جامعه بعنوان متولیان فرهنگی در تحقق اهداف انقلاب اسلامی بویژه در زمینه های دینی و فرهنگی، مسئولین نهاد در دانشگاه ها را متولیانِ اعتقادات دانشجویان دانسته و از ایشان خواست تا در نهایت حفظ کرامت، وحدت و دوستی و همدلی با دانشجویان فعالیت کنند.

شریفانی در خاتمه ضمن تبریک مجدد به دکتر حامد زارعی رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، خواستار همکاری و هم افزایی بیش از پیشِ مسئولین دانشگاه با دفتر نهاد شد.

دکتر زارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر هم در این مراسم با تبریک خجسته ایام پیروزی انقلاب اسلامی و ولادت بانوی اطهر حضرت فاطمه زهرا (س)، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر را یکی از واحدهای فعال و سرآمد استان تهران، هم در جایگاه علمی و آموزشی و هم مناسبات فرهنگی و اجتماعی شهرستان دانست و با تبریک به حجت الاسلام محمدی خاطرنشان کرد: امیدواریم با تأسی از سیره پیامبر اکرم (ص) و حضرت فاطمه زهرا (س)، با این معارفه و تحکیم دفتر نهاد، شاهد توسعه گستره فعالیت های نهاد در مجموعه دانشگاهی واحد اسلامشهر بوده و در مسیر توسعه علمی و فرهنگی کشور که از اهداف انقلاب اسلامی است، گام های موثری برداریم.

حجت الاسلام والمسلمین رجالی تهرانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران نیز در ادامه ی این مراسم، توسعه ی فعالیت های دینی، اندیشه ای و فرهنگی را عمده ترین وظیفه ی مورد انتظار از دفاتر نهاد در دانشگاه ها دانست و ابراز امیدواری کرد: امیدواریم واحد اسلامشهر با حضور حجت الاسلام محمدی در عرصه های مختلف و بویژه فرهنگی پیشرفت های بیشتری داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر نیز در این مراسم با تبریک ولادت باسعادت حضرت زهرا (س) و ایام ا... دهه فجر، یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، شهدای انقلاب، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم، شهدای سلامت، شهدای امنیت و تمام بزرگ مردانی را که در راه انقلاب و کشور جانفشانی کردند گرامی داشته و به مسئولیت سنگین تک تک افراد جامعه و بویژه مسئولین در قبال خون این شهدای گرانقدر اشاره کرد.

وی در ادامه با اشاره به آیات نورانی قرآن کریم، از تقدم تزکیه بر تعلیم سخن گفت و افزود: بایستی با همکاری و همدلی، روندِ آموزش محوریِ صِرف در دانشگاه ها تغییر کرده و به تزکیه، اخلاق و نیازمحوری و آموزش در کنار مهارت، توجه ویژه شود.

این مراسم با قرائت حکم انتصاب حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر محمدی از سوی حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس ستاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، توسط حجت الاسلام والمسلمین سراج ادامه و با افتتاح دفتر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، در طبقه اولِ ساختمان سردارِ شهید قاسم سلیمانی خاتمه یافت.