اطلاعیه های مهم مشمولین

۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۹ کد : ۱۱۶۲ اطلاعیه ها و رویدادها خبر تصویری

اطلاعیه شماره 1

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مشمول ورودیهای ذیل می رساند سنوات قانونی شما به پایان رسیده است  لذا جهت اخذ  سنوات ارفاقی تا تاریخ 20/10/1399  به اداره مشمولین واحد مراجعه فرمایید .

شایان ذکر است با توجه به حساسیت موضوع و اعلام مکرر نظام وظیفه در این خصوص در صورت عدم مراجعه دانشجویان مذکور ، مسئولیت بروز هرگونه مشکل برعهده خود دانشجو بوده و دانشگاه هیچگونه مسئولیتی را نپذیرفته و از ادامه تحصیل شما ممانعت می شود.

1. کاردانی ورودی  مهر 97

2.کارشناسی پیوسته بهمن  94

3.کارشناسی ناپیوسته بهمن 96

4.کارشناسی ارشد بهمن 96

.5دکترای تخصصی بهمن 93

اطلاعیه شماره 2

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان مشمول (فاقد کارت پایان خدمت ، کفالت ، پزشکی ...) ورودی 1399 که معافیت تحصیلی به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اخذ ننموده اند  می رساند جهت تکمیل پرونده ثبت نام خود بایستی تا تاریخ 20 دیماه 99  به اداره مشمولین واقع در طبقه دوم دانشکده علوم پایه مراجعه نموده و تعیین تکلیف نمایند.

تذکر: معافیت دانش آموزی و همچنین لغو معافیت دانشگاه سما و سایر دانشگاهها  باطل بوده و حتما بایستی معافیت دانشجویی به نام این واحد صادر بشود

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر