برگزاری وبینار «موفقیت در مصاحبه های علمی و حرفه ای» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۰ کد : ۱۱۶۱ اخبار آرشیو اخبار
وبینار «موفقیت در مصاحبه های علمی و حرفه ای» با حضور ۵۰ نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به مدت ۲هفته در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

وبینار «موفقیت در مصاحبه های علمی و حرفه ای» با حضور 50 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به مدت دو هفته در روزهای شنبه و پنج شنبه مورخ 29 آذر، 4 ،6 و11 دیماه در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ از برگزاری وبینار 16ساعته «موفقیت در مصاحبه های علمی و حرفه ای» در این واحد دانشگاهی خبر داد و هدف از برگزاری وبینار مذکور را آشنایی اعضاء باشگاه و دانشجویان واحد با انواع مصاحبه و آمادگی های لازم برای حضور در جلسه مصاحبه با حفظ آرامش بیان کرد.

وی ادامه داد: دکتر دکتر علیرضا معماری عضو هیات علمی گروه زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه؛ طی 4روز؛ شرکت کنندگان را با سرفصل های دوره همچون: آمادگی های لازم قبل از حضور در جلسه ی مصاحبه، چگونگی حضور در جلسه ی مصاحبه از طریق برخورد با مصاحبه کنندگان، انواع مصاحبه:حضوری،تلفنی،آنلاین، انواع سوالات مرسوم در مصاحبه، روشهای کنترل خونسردی، مدیریت استرس و ... آشنا و به سوالهای شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ گفت.