همزمان با سالگرد شهادت سردار دلها صورت گرفت؛

برگزاری مراسم «ما ملت شهادتیم» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۴:۴۶ کد : ۱۱۶۰ اخبار آرشیو اخبار
مراسم «ما ملت شهادتیم» به مناسبت گرامیداشت یاد و نام سردار مقاومت و همچنین حماسه ۹دی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

بعدازظهر امروز شنبه سیزدهم دیماه همزمان با روز جهانی مقاومت، مراسم «ما ملت شهادتیم» بصورت حضوری  و همچنین برخط (پخش زنده از صفحه رسمی اینستاگرام واحد به نشانی : https://instagram.com/iiau.official و بصورت وبینار با شناسه کلاس 2632431و گذرواژه 5005 در سامانه دانان به آدرس : https://daanaan.daan.ir ) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رحیم نوروزی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم که با حضور دکترمحمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و جمعی از مسئولان، کارکنان، اساتید و دانشجویان واحد اسلامشهر با حفظ پروتکل های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد؛ ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مقاومت بویژه شهید سپهبد قاسم سلیمانی، درگذشت آیت ا... مصباح یزدی را تسلیت گفت.

وی فصل مشترک حماسه نهم دیماه روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، زندگی و رویکرد علمی و عملی شهید سپهبد قاسم سلیمانی و همچنین مرحوم آیت ا... مصباح یزدی را برخورداری از سیره ی انقلاب اسلامی و حرکت در این مسیر دانست و خاطرنشان کرد: هدف از انقلاب و انقلابی در این نظام، رهیافت به سرمنزل حیات طیبه است.

نوروزی سرمنزل و منشأ این اعتقادات را برگرفته از انقلاب فطری جمهوری اسلامی بیان کرد و افزود: انقلاب اسلامی مکتبی را بنا نهاد که نه شرقی و مارکسیستی بود و نه دموکراسی محض و غربی؛ بلکه مبنای آن شریعت بود که مورد اقبال مردم نیز واقع شد.

وی در ادامه به مراحل رسیدن به حیات طیبه که هدف غایی انقلاب اسلامی است اشاره و شهادت بزرگ مردانی همچون سردار سلیمانی را در راه رسیدن به این هدف دانست.

این مراسم که به همت ستاد گرامیداشت مناسبت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد؛ با قرعه کشی و اعلام 10 برنده ی مسابقه ی شعر (گل واژه های شاعرانه در سوگ سردار دلها) و همچنین 10 برنده ی مسابقه ی کتابخوانی (کتاب سلیمانی عزیز) ادامه و با پخش کلیپ سردار دلها خاتمه یافت.