برگزاری همایش

۱۹ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۷ کد : ۱۱۶ اخبار
همایش "امنیت "IT با هدف ارتقای دانش و آگاهی اساتید و نخبگان دانشگاهی از دام های سرویس های اطلاعاتی بیگانگان در دانشگاه ازاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

برگزاری همایش "امنیت "ITدر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

صبح امروز؛ به همت دفتر حراست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، همایش تخصصی « امنیت IT  » با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و تعدادی از مسئولین ارگانها و نهادهای شهرستان و نیز جمع کثیری از اساتید و محققان دانشگاهی، در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه انشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این همایش ضمن ادای درود و احترام به روان پاک شهدای انقلاب و امام شهیدان حضرت امام خمینی (ره)، و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، به حاضرین خیرمقدم گفته و از اهمیت ویژه برگزاری این همایش و طرح مباحث مهم آن در جمع فرهیختگان علمی کشور سخن گفت.

وی افزود: اهمیت و جایگاه امنیت فضاهای اطلاعاتی، ارتباطی و مجازی بر همگان واضح و مبرهن بوده و کسی نمی تواند این مهم را انکار کند؛ فلذا با توجه به توطئه های نرم و پنهان دشمنان به انقلاب و ایران؛ لزوم بهره گیری از اطلاعات امنیتی بیشتر در این زمینه، بیش از پیش نمایان می شود.

اسفندیار ادامه داد: امروز بیگانگان همواره در کمین هستند تا از هر فرصتی برای رسیدن به اهداف شوم خود بهره جویند؛ و یکی از این فرصت های برای آنان، ارتباطات علمی نخبگان کشور در ارتباط با نخبگان سایر کشورهاست؛ لذا در این زمینه ضرورت برگزاری همایش هایی اینچنین جهت ارتقای آگاهی و بصیرت نخبگان کشور در مواجهه با این تهدیدهای پنهان، بیش از گذشته نمود می یابد.

وی خاطرنشان کرد: حضور اساتید و برجستگان علمی کشور در سمینارهای خارجی، روزنه ای ارزشمند برای سوئ استفاده بیگانگان از نخبگان ماست؛ در این رساتا، هوشمندسازی ایشان از این تهدید، در اولویت بوده و وظیفه ای بسیار مهم و ضروری است.

کارشناس امنیت اطلاعات و سخنران ویژه همایش تخصصی « امنیت IT  » دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛ ضمن تقدیر از متولیان برگزاری این همایش و اهمیت بدان؛ به حاضرین هشدار داد: "انسان همیشه از جایی ضربه می خورد که فکرش را هم نمی کند!!!."

وی با ارائه تعریفی از "جنگ اطلاعاتی"؛ سه اصل : "جنگ اطلاعاتی یعنی تسلط بر دارایی ها؛ حفاظت از دارایی ها در مقابل استفاده دیگران؛ و مدیریت کنترل و استفاده از دارایی های دیگران" را اصول بکار رفته در تعریف رسمی وزارت دفاع آمریکا در تشریح آن دانست.

این کارشناس امنیت اطلاعات در ادامه ی این همایش که با هدف ارتقای دانش و آگاهی اساتید و نخبگان دانشگاهی از دام های معارضین و بیگانگان برگزار شد؛ به ارائه مباحثی چون ضرورت امنیت درفضای تبادل اطلاعات، تهدیدهای فضای سایبری و مدیریت امنیت اطلاعات، عملکرد عامل انسانی درامنیت فضای سایبری، تهدید های سایبری علیه ایران، چالش های امنیت در فضای سایبری و لزوم استفاده ازسیستم های امنیتی در شبکه ها پرداخته و و ضمن بیان هشدارهای لازم در این خصوص، حاضرین را با آخرین شیوه ها و شگردهای نوین بیگانگان علیه ایران و نخبگان علمی کشور، آشنا نمود.

همایش تخصصی « امنیت IT  » دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛ با پخش کلیپی؛ به برخی اقدامات اطلاعاتی بیگانگان علیه ایران (همچون: مقابله با پروژه هسته ای، مقابله با برنامه ها و توانمندیهای دفاعی ایران، نفوذ در مراکز تصمیم ساز و تصمیم گیر کشور و ...)؛ همچنین بهره برداری بیگانگان از فضای مجازی؛ جریان سازی در افکار عمومی؛ خرابکاری ر پروژه های علمی و صنعتی؛ جذب نخبگان؛ همکاری و تبادل اطلاعاتی بیگانگان علیه ایران؛ بهره برداری بیگانگان از حضور اتباع خارجی در ایران؛ تحریم جمهوری اسلامی ایران و ...) ادامه و با به تصویر کشیدن برخی اقدامات صورت گرفته در این خصوص؛ خاتمه یافت.