با حکمی از سوی رئیس مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛

انتصاب رئیس اداره گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۶ کد : ۱۱۵۹ اخبار آرشیو اخبار
رئیس اداره گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حکمی از سوی رئیس مرکز گزینش دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

دقایقی پیش در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اسلامشهر و اعضای هیأت رئیسه این واحد، سیدمهدی موسوی امین به‌عنوان رئیس اداره گزینش این دانشگاه معرفی و از تلاش‌های محمدحسین پورمحمد چاله سرائی تجلیل شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و نام سردار مقاومت، سردارِشهید حاج قاسم سلیمانی و همچنین گرامیداشت حماسه بزرگ نهم دیماه، تأسی از راه شهید سلیمانی و بزرگمردان عرصه خدمت صادقانه را وظیفه یکایک افراد در هر جایگاهی دانست و افزود: در این راستا انتخاب نیروهای اصلح، متعهد و مومن درجهت خدمت رسانی هرچه بیشتر به مخاطبان و جامعه از اولویت های هر مجموعه ای است.

وی گزینش را نهادی برخواسته از بطن انقلاب در سالم سازی محیط اداری در دانشگاه و بهره مندی ادارات از نیروهای کاری و شایسته در جهت خدمت رسانی هرچه مطلوب تر دانست و خاطرنشان کرد: یکی از حساسترین و مهمترین وظایف این نهاد، تأیید صلاحیت اساتید و کارکنان می باشد که باید ضمن رعایت ارزشها و کرامات انسانی صورت گیرد.

اسفندیار در ادامه با اعطای حکم موسوی امین از زحمات پورمحمد در دوران مسئولیت در اداره گزینش واحد اسلامشهر تشکر کرد و برای موسوی در جایگاه مسئولیت گزینش دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر آرزوی توفیق کرد.