به مناسبت هفته پژوهش و فناوری صورت گرفت؛

تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۹ آذر ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۳ کد : ۱۱۵۳ اخبار آرشیو اخبار
رئیس واحد اسلامشهر: تقویت فضای پژوهش و رونق آن وظیفه دانشگاه است.

دقایقی پیش در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی با حضور رئیس واحد و اعضای شورای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن کنفرانس ریاست واحد اسلامشهر برگزار شد، از پژوهشگران برتر در بخش اساتید، برگزیدگان معرفی شده این واحد دانشگاهی به هشتمین جشنواره فرهیختگان و اساتید ارتقاء یافته به درجه علمی دانشیاری تجلیل شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر پیش از ظهر امروز (شنبه بیست و نهم آذرماه) در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش؛ از جایگاه ویژه پژوهش و پژوهشگران در پیشبرد اهداف توسعه ای کشور سخن گفت.

وی تقویت و رونق فضای پژوهش را از مهمترین وظایف دانشگاه ها در این راستا برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر آموزش در دانشگاه ها و مراکز علمی مبتنی بر پژوهش نباشد، هرگز به سامان نخواهد رسید.

دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر نیز در ادامه ی این مراسم، ضمن تبریک به پژوهشگران منتخب واحد اسلامشهر، شرایط احراز عنوان پژوهشگر برتر و روند انتخاب ایشان را تشریح کرد. وی همچنین افزود: به منظور رعایت هرچه بیشتر پروتکل های بهداشتی و کاستن زمان جلسه ی حاضر، گزارش عملکرد یکساله پژوهشی بر روی سایت واحد بارگذاری خواهد شد.

در ادامه ی این مراسم، دکتر فرهاد طهماسبی عضوهیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی، دکتر محمود ذاکری نیری عضوهیئت علمی گروه عمران و دکتر لاله بابایی خو دیگر عضوهیئت علمی واحد اسلامشهر در گروه میکروبیولوژی بعنوان پژوهشگران برتر در بخش اساتید معرفی و از ایشان تجلیل شد.

در بخش دیگر مراسم از دکتر ابراهیم خرم عضوهیئت علمی واحد اسلامشهر در گروه برق-قدرت (مقاله برتر)، دکتر احمد کیاکجوری عضوهیئت علمی واحد اسلامشهر در گروه برق-الکترونیک (کتاب برتر)، دکتر ناصر حسینقلی ارباب عضوهیئت علمی واحد اسلامشهر در گروه مکانیک (فناور برتر)، علیرضا سوری عضو باشگاه (عضو برگزیده باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر)، محمدحسین مشایخی (پایان نامه برتر دانشجویی)، سیدمحمد عزیزیان دانشجوی کارشناسی ارشد تربیت بدنی واحد اسلامشهر (کسب مقام اول کشوری در رشته قایقرانی پاراکانو) و پیام وکیلی دانشجوی رشته حقوق واحد اسلامشهر (انجمن برتر دانشجویی) بعنوان برگزیدگان معرفی شده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به هشتمین جشنواره فرهیختگان معرفی و از ایشان تجلیل شد.

این مراسم با تجلیل از دکتر کامبیز کامکاری عضو هیئت علمی واحد اسلامشهر جهت ارتقاء به درجه دانشیاری ادامه و با تقدیر از اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری خاتمه یافت.

گفتنی است پس از اتمام این مراسم و به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی، در جلسه های مجزا دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با اعضای شورای پژوهشی، شورای انتشارات علمی، شورای مرکز رشد، شورای کرسی های ترویجی، باشگاه پژوهشگران و مسئولین مجلات علمی؛ همچنین رؤسای مراکز تحقیقاتی، مرکز رشد واحدهای فناور، مجتمع پروفسور حسابی و انجمن های فعال دانشجویی دیدار و از ایشان تجلیل کرد.