صبح امروز با سخنرانی مدیر شبکه جهانی ولایت در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

کنگره آسیب شناسی تروریسم در جوامع اسلامی با محوریت جریان تکفیری
صبح امروز با سخنرانی مدیر شبکه جهانی ولایت در واحد اسلامشهر برگزار شد؛

کنگره آسیب شناسی تروریسم در جوامع اسلامی با محوریت جریان تکفیری

آیت اله حسینی قزوینی در واحد اسلامشهر هشدار داد:  لزوم هوشیاری در زمینه اهداف پنهان شده آمریکا و دشمنان اسلام در جریان تشکیل و عملکرد تکفیری ها.

آیت اله دکتر سید محمد حسینی قزوینی مدیر شبکه جهانی ولایت ساعتی پیش با حضور در "کنگره آسیب شناسی تروریسم در جوامع اسلامی با محوریت جریان تکفیری" که به همت کانون مطالعاتی و تحقیقاتی حضرت مهدی (عجل ا...) تحت نظر دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد؛ در جمع دانشگاهیان این واحد به تبیین ریشه های پیدایش جریان های تکفیری و افراطی و همچنین راههای مقابله با آنها پرداخت.

مدیر شبکه جهانی ولایت افزود: وهابیت معاصر چیز جدیدی نیاورده و همان تفکرات بنی امیه را مقداری پر و بال داده و ارائه کرده است. یعنی تفکر همان اموی هایی که 21 سال با پیامبر جنگیدند و موفق نشدند و نهایتاً در سال 8 هجری در فتح مکه به ظاهر مسلمان شدند، امروز در اندیشه و رفتار وهابیت متبلور شده است.

وی به جنایات بی شمار و غیرانسانی این گروه اشاره نمود و خاطرنشان کرد: جنایاتی که امروز وهابیت در سایه تکفیر انجام می دهند؛ حتی در بین وحشی ترین ارتش دنیا نیز سابقه نداشته است.

آیت اله حسینی قزوینی با اشاره به جنایات وحشیانه تکفیری ها طی مدت اخیر در منطقه؛ بر لزوم تعمق در عقبه و علت و انگیزه ی عملکرد ددمنشانه این گروه تاکید کرد.

بنیانگذار موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عج) در ادامه پس از پخش کلیپی از جنایات وحشیانه تکفیریان گفت: همانطور که در این کلیپ نیز مشخص است؛ آن ها درهنگام انجام جنایت های فجیع خود میگویند "خدایا این عمل خالص را از ما بپذیر"؛ یعنی آنها، این عمل جنایتکارانه را به عنوان یک عمل دینی و خالص می دانند!!!.

سخنران کنگره آسیب شناسی تروریسم در جوامع اسلامی با محوریت جریان تکفیری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر خاطرنشان کرد: بررسی این امر ضروری است و بایستی مشخص گردد که چه عواملی دست به دست هم داده تا این جنایت ها رنگ دین و مذهب بخود بگیرد؟

وی در خاتمه به تشریح و تبیین دو مبحث اصلی در این زمینه؛ 1- چه عاملی باعث شده که این کار رنگ دین و مذهب گرفته است؟ 2-دست های پنهان و پشت پرده چه بوده و چه انگیزه ای داشته است؟ پرداخته و بر لزوم هوشیاری درزمینه اهداف پنهان شده آمریکا و دشمنان اسلام و انقلاب در جریان تشکیل و عملکرد گروه تکفیری هشدار داد.