برگزاری وبینار «کاربرد نرم افزار پروتئوس در شبیه سازی سیستم های هوشمند» توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۹ کد : ۱۱۲۸ اخبار آرشیو اخبار
وبینار «کاربرد نرم افزار پروتئوس در شبیه سازی سیستم های هوشمند» با حضور ۶۰ نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر از برگزاری وبینار 4 ساعته «کاربرد نرم افزار پروتئوس در شبیه سازی سیستم های هوشمند» در روز دوشنبه بیست و ششم آبان ماه در این واحد خبر داد.

وی با بیان این نکته که سیستم های هوشمند در حالت ایده آل شبیه به مغز انسان رفتار می کنند، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری وبینار مذکور این است که اعضاء باشگاه و دانشجویان واحد با مبانی طراحی و شبیه سازی سیستم های هوشمند (مانند تجهیزات پزشکی هوشمند، هوش مصنوعی در رایانه ها و سیستمهای الکترونیکی هوشمند) آشنا شوند.

فتوحی افزود: دکتر احمد اتقیایی عضوهیأت علمی گروه برق واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه، شرکت کنندگان در این کارگاه یک روزه را با سرفصل های اساسی دوره همچون: آشنایی با محیط نرم افزار پروتئوس بویژه جعبه ابزار و کتابخانه آن، نحوه ترسیم و شبیه سازی شماتیک مدار حاوی میکروکنترلر، ارتباط پروتئوس با کد ویژن و سیمولینک متلب، برنامه ریزی میکروکنترلر با کمک پروتئوس، روش استاندارد تعریف صورت پروژه سیستم هوشمند در پروتئوس و ...آشنا و به سوالات ایشان پاسخ گفت.