درخششی دیگر توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛

۰۳ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۸ کد : ۱۱۰ اخبار
کسب مقام نائب قهرمانی چهارمین دوره رقابت های بین المللی جام فجر توسط دانشجوی واحد اسلامشهر
درخششی دیگر توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر؛

احمدرضا عبادی پور عضو تیم ملی تنیس روی میز ج.ا.ایران و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در چهارمین دوره رقابت های بین المللی جام فجر با کسب عنوان نائب قهرمانی؛ بر سکوی دوم بخش تیمی این دوره از مسابقات بین المللی تکیه زد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

احمدرضا عبادی پور عضو تیم ملی تنیس روی میز جمهوری اسلامی ایران و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در چهارمین دوره رقابت های بین المللی جام فجر در ترکیب تیم ب ایران (ترکیب تیم ب ایران: مهران احدی، پوریا عمرانی، محمدفرقدانی و احمدرضا عبادی پور به سرمربی گری محسن شیشه گرها) جای گرفته و با کسب مقام نائب قهرمانی بر سکوی دوم این دوره از مسابقات بین المللی تکیه زد.

این دوره از رقابت های بین المللی از روز شنبه بیست و هفتم لغایت سه شنبه سی ام دیماه (17-20 January 2015 ) در تهران برگزار شد که در خاتمه آن؛ در بخش تیمی مردان این مسابقات تیم الف ایران قهرمان و تیم ایران ب دوم شد، در بخش تیمی مردان امیدهای ایران و کره جنوبی به مقام سوم مشترک رسیدند.