تصویب رشته های جدید کارشناسی و کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۱۸ بهمن ۱۳۹۲ | ۰۱:۱۸ کد : ۱۱ اخبار
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از تصویب 7 رشته جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر از تصویب 7 رشته جدید در مقاطع کارشناسی ارشد و  کارشناسی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با روابط عمومی این واحد دانشگاهی خبر از تصویب 7 رشته جدید در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد واحد اسلامشهر داد و گفت: با همت والای کلیه کارکنان خدوم و بویژه  با تلاش و پیگیریهای فراوان دکتر عراقیه معاون آموزشی واحد اسلامشهر، 5 رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد و دو رشته در مقطع کارشناسی (یک رشته کارشناسی پیوسته و یک رشته کارشناسی ناپیوسته) برای این واحد دانشگاهی به تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسید.

وی در ادامه به رشته های تصویب شده اشاره نمود و افزود: از این پس با تصویب رشته های  آموزش و بهسازی منابع انسانی، مهندسی کشاورزی – اصلاح نباتات، مهندسی برق – الکترونیک، مهندسی عمران – مهندسی آب و مهندسی عمران – مهندسی سازه در مقطع کارشناسی ارشد و رشته مهندسی پزشکی – بیومکانیک در مقطع کارشناسی پیوسته و رشته مهندسی تکنولوژی ساخت و تولید – ماشین ابزار در مقطع کارشناسی ناپیوسته، کادر دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با همتی مضاعف در راستای تعالی علم و دانش در کشور اقدام می نماید.

اسفندیار، چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، که هم اکنون بعنوان یکی از بزرگترین مجموعه های دانشگاهی در کل کشور مطرح می باشد، را تلاش برای دستیابی به توسعه همه جانبه و تبدیل شدن به بِرَندی بین المللی دانست و خاطرنشان کرد: ما سعی داریم، ضمن پرورش متخصصان و کارآفرینان توانمند در جامعه، با بهره گیری از تمام توان خود، بعنوان بِرَندی جهانی و بین المللی مطرح گشته و بار دیگر توان علمی متخصصان ایرانی را به جهانیان اثبات نماییم.

وی در خاتمه ابراز امیدواری نمود: اقدامات اساسی برای تصویب رشته های جدید و پرطرفدار در حال انجام بوده و در آینده ای نزدیک، بر تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی واحد اضافه خواهد شد.

گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با بیش از 38000 دانش آموخته ، هم اکنون دارای 6 دانشکده مصوب (تربیت بدنی و علوم ورزشی، ادبیات و علوم انسانی، علوم پایه، فنی و مهندسی، روانشناسی و علوم تربیتی، مدیریت و

حسابداری)، آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اسلامشهر که بزرگترین آموزشکده فنی و حرفه ای در کشور است، 303 عضو هیأت علمی تمام وقت، 86 کارگاه و آزمایشگاه تخصصی، 10 سایت تخصصی رایانه و ... بوده؛ و نزدیک به 29000 دانشجوی فعال در بیش از 100 رشته در این واحد دانشگاهی به تحصیل می پردازند.