جهت پاسخگویی در خصوص سامانه آموزشیار

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۰۹۳ خبر تصویری

جهت دریافت  به روز ترین خبر ها در پیج اینستاگرام واحد عضو شوید :

iiau.official

توجه :  در ساعات انتخاب واحد دیگر واحدها دسترسی سایر دانشجویان به آموزشیار محدود می‌شود

دانشجویان گرامی که از آدرس :

edu.iau.ac.ir

وارد آموزشیار می‌شوند، هشدار عدم ورود بعلت انتخاب واحد دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را دریافت خواهند کرد.

این مسئله به این علت است که در ساعات انتخاب واحد دیگر واحدهای دانشگاهی دسترسی سایر دانشجویان به سیستم محدود می‌شود تا بار ترافیکی برروی سرورهای سایت کاهش پیدا کند.

دسترسی به سایت امکان‌پذیر نیست و فقط با آغاز زمان شروع انتخاب واحد هر استان امکان ورود به سامانه، چک کردن لیست دروس و پرداخت شهریه فعال خواهد شد.

⚠️نکته مهم:
پرداخت شهریه فقط در سایت آموزشیار از ساعت 21:00 الی 6:00 صبح  بعد از دسترسی به سایت، امکان‌پذیر می‌باشد.

در صورت هرگونه تغییر و تعیین تکلیف از سوی سازمان و واحد، اطلاع رسانی خواهد شد.

برای چک‌ کردن لیست دروس از لینک زیر وارد شوید سامانه آموزشیار بشوید:

stdn.iau.ac.ir

توجه مهم
 متاسفانه به علت شروع فرآیند انتخاب واحد دیگر مشاهده نمرات کارنامه امکان پذیر نمی باشد.