بیانیه دانشگاهیان واحد اسلامشهر در خصوص هتک حرمت نبی مکرم اسلام(ص)

۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۲۲:۱۶ کد : ۱۰۹۰ اخبار آرشیو اخبار

بسم الله الرحمن الرحیم

یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ (سوره صف آیه۸)

اسلام دین رحمت و پیامبر اسلام حضرت ختمی مرتب محمد مصطفی صلی الله علیه و آله نماد رحمت و عطوفت در برابر مردم است. چه بسیار نمونه های لطف و مهربانی ایشان نسبت به عموم مردم در تاریخ ذکر شده است. پیروان پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و رهروان راستین اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله همواره با الگوگیری از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله رحمت و برادری را برای همه انسان های عالم به ارمغان آورده اند.

این کلام شاگرد بزرگ و وصی محمد مصطفی صلی الله علیه و آله، یعنی امیرالمومنین علیه السلام است که درباره انسان ها به کارگزار خود می فرماید: دل خود را آکنده از مهر و محبّت و لطف نسبت به مردم گردان و مبادا برای آنان چون جانور درنده‌ای باشی که خوردنشان را غنیمت دانی؛ زیرا که مردم دو دسته‌اند : یا برادر دینی تو هستند و یا همنوع تو در خلقت.

باردیگرکینه توزان دین مبین اسلام و کوته بینان لیبرال دموکراسی غرب با بازنشرکاریکاتوری موهن به بهانه آزادی بیان به ساحت مقدس پیامبر رحمت و مهربانی توهین کردند.اگرچه دنیای به اصطلاح متمدن اروپایی و آمریکایی درطول سال های اخیر با به راه انداختن فتنه هایی چون داعش و طالبان سعی زیادی کردند تا چهره ای خشونت بار از اسلام را به نمایش بگذارند لیکن دستان در خون آغشته و پلیدشان اینبار به گونه ای دیگر رخ نمایان کرد.بازنشر میلیونی کاریکاتور موهن علیه پیامبر اعظم (صلوات الله علیه)نه تنها دل مسلمانان عالم،بلکه دل تمامی متدیّنین وآزادگان جهان را عمیقاً غصه دار کرده است.

اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر  ضمن ابراز انزجار از این اقدام جاهلانه و بی‌منطق و محکوم نمودن آن، از آزادی خواهان و پیروان ادیان الهی و همه انسان های بصیر جهان خصوصاً نخبگان و دانشگاهیان جهان انتظار دارند تا با محکومیت این اقدامات سخیفانه در پوشش آزادی بیان، با روشن گری و آگاهی بخشی، اقدامات مقتضی در جلوگیری از تکرار این اقدامات شنیع را انجام دهند.

همچنین از مجامع حقوقی و قانونی خصوصاً وزارت محترم امور خارجه انتظار می‌رود، طبق قوانین بین‌المللی با این اقدامات موهن قاطعانه برخورد کنند.

والعاقبه للمتقین

کارکنان، اساتید، دانشجویان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر