با حضور امام جمعه شهرستان اسلامشهر

محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد
با حضور امام جمعه شهرستان اسلامشهر

محفل انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد

محفل انس با قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور میثم آقا محمدی حافظ ممتاز و محمد کاکاوند قاری ممتاز کشور در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

ظهر دیروز سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بار دیگر، عطرآگین از رایحه آیات نورانی قرآن شد و دو تن از حافظان و قاریان ممتاز ملی کلام ا... مجید، با حضور حجت الاسلام والمسلمین نوروزی امام جمعه شهرستان اسلامشهر، رئیس، معاونین، کارکنان، اساتید و دانشجویان این واحد، آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کردند.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این جلسه معنوی و پر فیض، میزبانی جلسه ای معنوی که با نام نورانی کلام الهی مزین گشته را توفیقی ارزشمند دانست که جای شُکرِ بسیار دارد.  وی هدف از برگزاری این محفل قرآنی را انس هرچه بیشتر با کلام الهی و ترویج فرهنگ قرآنی در بین دانشگاهیان و بویژه جوانان عنوان نمود و خاطرنشان کرد: "انس با قرآن موجب اطمینان قلب و آرامش انسان‌هاست؛ و در دنیای امروز که با وجود پیشرفت های بسیار؛ کسب آرامش دغدغه اصلی تمامی انسانهاست؛ چه امری ارزشمندتر از این؟!. "

اسفندیار، حضور در این محفل قرآنی و معنوی را ارج نهاده؛ با اشاره به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر لزوم تدبر و تأمل در معارف قرآنی ، بر مأنوس شدن هرچه بیشتر با کلام ا... مجید و تدبر در آیات الهی تاکید دوچندان نمود.

حجت الاسلام والمسلمین نوروزی امام جمعه شهرستان اسلامشهر نیز در این محفل قرآنی؛ قرآن کریم را ریسمان محکم الهی و تنها وسیله دستیابی به سعادت و کمال دانسته و با اشاره به احادیث و روایاتی از حضرت رسول اکرم (ص)، حضرت امیر المومنین علی (ع) و امام صادق (ع)  بر قرائت قرآن کریم و عمل به دستورات الهی تاکید مضاعف نمود.

وی به فضائل بیشمار تلاوت قرآن کریم برای اهل خانه ای که در آن آیات نورانی کلام ا... قرائت می گردد اشاره نمود و بابرکت شدن همه چیز آن خانه؛ حضور و رفت و آمد ملائکه در آن خانه؛ دوری شیاطین از آن خانه و نیز درخشندگی آن برای اهل آسمان همچون ستاره برای اهل زمین را از جمله ی آثار تلاوت قرآن کریم برای اهل خانه برشمرد.

امام جمعه شهرستان اسلامشهر همچنین در بخش دیگر سخنان خود به تبیین ریشه قرآن کریم پرداخته و با اشاره به جایگاه والای آن در احادیث و روایات؛ همچنین پاسخ های بیان شده در دل قرآن کریم در جواب به اتهامات وارد شده توسط دشمنان قرآن کریم و رسالت پیامبر اعظم (س) همچون آیه 9 سوره مبارکه حجر، آیه 193 به بعد سوره مبارکه شعراء، آیه 157 سوره مبارکه اعراف و ...؛ بر هوشیاری هرچه بیشتر در زمینه عدم تحریف قرآن کریم تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا نوروزی در خاتمه با اشاره به برکات بیشمار کتاب سراسر نور الهی، از مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در توجه به این مهم و برگزاری مراسم معنوی قرآنی تقدیر نمود.

در محفل انس با قرآن کریم واحد اسلامشهر، محمد کاکاوند، قاری ممتاز کشوری قرآن کریم با تلاوت زیبای خود به محفل رونقی دوباره بخشید و گروه تواشیح "الهادی" نیز با اجرای دلنواز خود بر حلاوت محفل افزودند.

این مجلس معنوی معنوی انس با قرآن کریم، با اجرای برنامه و قرائت زیبای قرآن کریم توسط میثم آقا محمدی، حافظ ملی  قرآن کریم گرمایی دوچندان یافته و با قرعه کشی و اهدای هدیه کمک هزینه سفر مشهد مقدس به 5 نفر از حاضرین به اتمام رسید.