با حکمی از سوی رئیس هیات شمشیربازی استان تهران صورت گرفت؛

انتخاب رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واحد اسلامشهر بعنوان مسئول توسعه ورزش شمشیربازی جنوب غرب استان تهران

۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۷ کد : ۱۰۸۷ اخبار آرشیو اخبار
با حکمی از سوی رئیس هیات شمشیربازی استان تهران، دکتر سعید صداقتی بعنوان مسئول توسعه ورزش شمشیربازی جنوب غرب استان تهران انتخاب شد.

با حکمی از سوی محمد میرزایی امجد رئیس هیات شمشیربازی استان تهران، دکتر سعید صداقتی عضو هیات علمی و رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر بعنوان مسئول توسعه ورزش شمشیربازی جنوب غرب استان تهران انتخاب شد.

میرزایی امجد در این حکم خطاب به صداقتی آورده است: نظر به توانمندی، تجارب و شایستگی جنابعالی در حوزه ورزش و جوانان به موجب این حکم به عنوان مسئول توسعه ورزش شمشیربازی جنوب غرب استان تهران منصوب می شوید.

رئیس هیات شمشیربازی استان تهران افزوده است: امید است با استعانت از درگاه الهی و تجربیات ارزنده موجبات توسعه و پیشرفت شمشیربازی استان تهران فراهم گردد.