آیت اله غرویان در نشست تخصصی

۲۰ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۸ کد : ۱۰۷ اخبار
ضرورت اعتدال در مفاهیم دینی/ نگاه رو به آینده در اسلام شناسی
آیت اله غرویان در نشست تخصصی

آیت اله غرویان در نشست تخصصی " اعتدال و انقلاب اسلامی" واحد اسلامشهر تاکید نمود:

ضرورت اعتدال در مفاهیم دینی/ نگاه رو به آینده در اسلام شناسی

آیت اله غرویان: اعتدال در تفسیر و اجتهاد، و ترسیم تصویری بهشتی از اسلام؛ ضرورت دنیای امروز است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

آیت اله غرویان با حضور در نشست تخصصی " اعتدال و انقلاب اسلامی" که ساعتی پیش به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با حضور دانشگاهیان واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد، با اشاره به جنبش های اسلام ستیزی در دنیای امروز؛ بر اعتدال در تفسیر و اجتهاد، و ترسیم تصویری بهشتی از اسلام تاکید نموده و آن را ضرورتی انکار ناپذیر دانست.

وی در ادامه ضمن تاکید بر اعتدال گرایی، آینده نگری، حرکت و نگاه رو به جلو در اسلام شناسی و معرفی اسلام؛ گذشته نگری برخی افراطیون را امری نکوهیده دانست که جز آسیب زدن به ریشه ی اسلام؛ نتیجه ی دیگری نخواهد داشت.

این استاد حوزه و دانشگاه، با تبیین وجوه افتراق فلسفه و عرفان؛ تشکیل عرفان های نوظهور و کاذب در جامعه برای جذب جوانان را هشداری جدی قلمداد نمود و خاطرنشان کرد: بایستی در این زمینه کاملاً هوشیار بوده و با ارائه تصویری عرفانی از اسلام و خدا که آمیخته با عشق، مهربانی، لطافت، عاشق و معشوق است؛ شعله توطئه های شوم این عرفان های کاذب را که اسلام را نشانه گرفته اند؛ در نطفه خاموش نماییم.

وی اعتدال در اجتهاد، اعتدال در استنباط و اعتدال در شناخت و معرفی اسلام را اموری بسیار مهم دانست که بایستی در اولویت های پژوهشی مراکز علمی و دانشگاه ها جای گرفته و بصورت علمی بدانها پرداخته شود.

غرویان حضور عالمی اعتدال گرا را در رأس دولت یازدهم امری ارزشمند و ستودنی قلمداد نموده و خاطرنشان کرد : اعتدال؛ شعاری است که ریاست محترم جمهوری بیان کردند و لازم است که بطور علمی و محققانه؛ و بر اساس پژوهش های علمی بدان پرداخته شود.

وی در خاتمه تاکید کرد: "امروز اندیشه ای اعتدالی در جامعه در حال پاگرفتن است؛ ولیکن مورد هجمه برخی از افراطیون قرار میگیرد؛ فلذا یکایک ما وظیفه داریم تا با آگاهی و بصیرت، پارادایم های فکری افراد، علما و روحانیون مختلف را با یکدیگر مقایسه نموده و بهترین و معتدل ترین آنها را انتخاب نماییم؛ چراکه اگر نگاه معتدل و روبه آینده نداشته باشیم؛ ناگزیر به بن بست فکری و تمدنی خواهیم رسید. "