خبر و گزارش تصویری:

۲۰ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۸:۵۹ کد : ۱۰۶ اخبار
بازدید سرزده حجت الاسلام والمسلمین احمد قلی زاده از آموزشکده فنی و حرفه ای سما اسلامشهر
خبر و گزارش تصویری:

حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد قلی زاده معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی بصورت سرزده از آموزشکده فنی و حرفه ای سما اسلامشهر بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر:

حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد قلی زاده معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی بصورت سرزده از آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد اسلامشهر بازدید کرد.

وی در این دیدار، ضمن گفتگو با دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و دکتر قاسم قربانی رستم معاون دانشگاه و رییس آموزشکده فنی و حرفه ای سما اسلامشهر؛ از تجهیزات و روند فعالیت های جاری  این مرکز آموزشی بازدید نمود.

قلی زاده در خاتمه از عملکرد آموزشکده فنی و حرفه ای سما اسلامشهر  ابراز رضایت نموده و آن را بعنوان یکی از برترین آموزشکده فنی و حرفه ای سما در دانشگاه آزاد اسلامی معرفی کرد.