به صورت برخط در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد ؛

برگزاری وبینار « نرم‌افزار متلب» توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر

۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۲ کد : ۱۰۵۲ اخبار
وبینار ۳روزه «نرم‌افزار متلب» با حضور بیش از ۲۰نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر سمیه فتوحی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در گفتگو با اداره روابط عمومی واحد اسلامشهر؛ از تمهیدات صورت گرفته در واحد اسلامشهر جهت برگزاری وبینار و کنفرانس های مجازی خبر داد و افزود: با توجه به شیوع ویروس کووید 19 و اولویت سلامت دانشجویان، سعی کردیم از بستر فضای مجازی برای آموزش دانشجویان و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر بهره برده و 12 وبینار تخصصی را در مردادماه از طریق سامانه daanaan.daan.ir برگزار کنیم.

وی در ادامه از برگزاری اولین وبینار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر با عنوان «نرم‌افزار متلب» طی روزهای شنبه چهارم، یکشنبه پنجم و دوشنبه ششم مردادماه سال جاری در این واحد دانشگاهی خبر داد و خاطرنشان کرد: 21 نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این وبینار 3روزه شرکت کردند.

فتوحی در ادامه، نرم‌افزار MATLAB را نرم افزاری بسیار کاربردی در انجام محاسبات و شبیه‌سازی‌ها دانسته و هدف اصلی از برگزاری این وبینار را آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد اسلامشهر با این نرم افزار کاربردی که نه‌تنها در رشته‌های فنی مهندسی، بلکه در سایر رشته‌ها نظیر اقتصاد، علوم اجتماعی و روانشناسی نیز کاربرد دارد، دانست.

وی در خاتمه یادآور شد: دکتر مهدی قاسمی نراقی عضو هیات‌علمی گروه برق واحد اسلامشهر و مدرس این کارگاه؛ طی 3 روز شرکت‌کنندگان را با سرفصل‌های اساسی این دوره همچون:  ویژگی‌های اصلی متلب نظیر محیط کاری، انواع متغیرها، عملگرها، علائم، مدیریت فایل و ...؛ آرایه‌ها و ماتریس‌ها شامل: انواع روش‌های تعریف، استفاده، عملگرها و عملیات مربوطه؛ حل دستگاه‌های معادلات؛ عملیات منطقی و رابطه‌ای؛ رشته‌های کاراکتری و رمزگذاری ساده؛ اصول نوشتن برنامه در متلب (M-file) و.... آشنا و به سوالات شرکت کنندگان در این زمینه پاسخ گفت.