برگزاری مراسم یادبود عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۳۱ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۸:۴۹ کد : ۱۰۲۳ اخبار

با حفظ اصول فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی صورت گرفت؛
برگزاری مراسم یادبود عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

مراسم یادبود مرحوم دکتر مسعود حاجی رسولی با حضور خانواده ایشان و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

ساعاتی پیش مراسم یادبود دکتر مسعود حاجی رسولی رئیس مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با حضور اعضای هیأت رئیسه، جمعی از کارکنان و دانشجویان و خانواده مرحوم حاجی رسولی، با حفظ شرایط فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی  در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم به نمایندگی از دانشگاهیانِ نه تنها واحد اسلامشهر، بلکه استان تهران و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی کشور، ضمن تسلیت به خانواده مرحوم حاجی رسولی، نام و راه این استاد فقید را ماندگار خواند و افزود:  دکتر مسعود حاجی رسولی همواره با اخلاص، عشق، شوق و مهر خدمت می کرد. وی ادامه داد: این مرد بزرگ، درد دیگران را درد خود دانسته و همچون دریا، آرزوهای دیگران را تحقق می بخشید.
اسفندیار یکی از اقدامات ارزشمند مرحوم  دکتر مسعود حاجی رسولی را تاسیس مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری جهت ارائه خدمات به افراد مبتلا به اعتیاد و خانواده های ایشان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برشمرد که منجر به رهایی بیش از 30 نفر از مبتلایان به اعتیاد شد.
 رئیس واحد اسلامشهر در خاتمهِ سخنانش، با قرائت شعری که در وصف مرحوم دکتر مسعود حاجی رسولی سروده بود؛ یاد و نام ایشان را ذهن و دل جامعه دانشگاهی و ورزشی ماندگار دانسته؛ از برنامه های بسیاری که برای توسعه مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری در سال 1399 در نظر داشتند و با پرواز ناباورانه دکتر حاجی رسولی ناتمام ماند سخن گفت و از فرزندان، دانشجویان و همکاران ایشان خواست تا ادامه دهنده راه مرحوم حاجی رسولی در خدمت رسانی متواضعانه به جامعه باشند.

این مراسم با سخنان دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و یادآوری پشتکار مثال زدنی مرحوم حاجی رسولی طی سالهای همکاری با ایشان؛ و سخنان فرزندان مرحوم دکتر مسعود حاجی رسولی عضو هیئت‌علمی و رئیس مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در فراق پدر ادامه؛ و با مداحی و قرائت فاتحه برای ایشان خاتمه یافت.

گفتنی است این مراسم بصورت زنده از صفحه رسمی اینستاگرام دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر پخش شد.