پیام تسلیت رئیس دانشگاه آزاد استان تهران در پی درگذشت عضو هیئت علمی واحد اسلامشهر

۲۵ فروردین ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۵ کد : ۱۰۲۲ آرشیو اخبار

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، در پیامی درگذشت عضو هیئت علمی واحد اسلامشهر را تسلیت گفت.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی، در پیامی درگذشت مسعود حاجی‌رسولی را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

"انا لله و انا الیه راجعون"

خبر تاسف بار درگذشت دکتر مسعود حاجی‌رسولی عضو هیئت علمی و رئیس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری واحد اسلامشهر موجب اندوه فراوان شد.

با نهایت تاثر و تاسف، درگذشت آن مرحوم را به خانواده داغدارشان و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض کرده، از پیشگاه ایزدمنان برای آن فقید سعید آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان معزز صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

سید محمودرضا آقامیری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی