گامی دیگر در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی واحد اسلامشهر به ثمر نشست؛

تصویب رشته ای جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر
گامی دیگر در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی واحد اسلامشهر به ثمر نشست؛

تصویب رشته ای جدید در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر : با عنایات خداوند متعال، حمایت های ریاست محترم دانشگاه و موافقت وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، رشته شیمی آلی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به تصویب نهایی رسید.

دکتر محمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر ضمن تقدیر از کلیه همکاران خدوم خود در واحد اسلامشهر و بویژه معاونت آموزش، از تصویب رشته ای جدید در مقطع کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی خبر داد و گفت: با عنایات خداوند متعال، حمایت های ریاست محترم دانشگاه و موافقت وزارت علوم و تحقیقات و فناوری، رشته شیمی آلی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر به تصویب نهایی رسید.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در ادامه، از پتانسیل و ظرفیت بالای علمی و پژوهشی این واحد دانشگاهی سخن گفت و خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی، در تمامی ابعاد آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ... رشد و توسعه ی بسیار یافته و آینده ای روشن و درخشان را برای این منطقه از استان تهران ترسیم نموده است؛ چراکه در نظر دارد با بهره گیری از تمام توان خود، ضمن پرورش متخصصان و کارآفرینانی توانمند در جامعه، بعنوان بِرَندی جهانی و بین المللی مطرح گشته و بار دیگر توان علمی متخصصان ایرانی را به جهانیان اثبات نماید.

اسفندیار توسعه تحصیلات تکمیلی را اولویت اصلی این واحد دانشگاهی دانست و ابراز امیدواری کرد: اقدامات اساسی برای تصویب رشته های جدید و پرطرفدار دیگری نیز در حال انجام بوده و در آینده ای نزدیک، بر تعداد رشته های تحصیلات تکمیلی واحد اسلامشهر افزوده خواهد شد.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با موقعیت جغرافیایی مناسب، در منطقه جنوب غرب تهران واقع شده و از نزدیک ترین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به پایتخت به شمار می رودکه دارای 6 دانشکده مصوب علوم پایه، ادبیات و علوم انسانی، علوم تربیتی و روانشناسی، فنی و مهندسی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، و مدیریت و حسابداری می باشد.

هم اکنون بیش از 24000 دانشجو در یکصد رشته در مقاطع مختلف کارشناسی و کاردانی پیوسته و ناپیوسته، 42 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، یک رشته در مقطع دکتری نخصصی در حال تحصیل هستند.

گفتنی است این واحد دانشگاه آزاد اسلامی، از نیمسال آتی آماده پذیرش دانشجو در رشته مصوب جدید (شیمی آلی – کارشناسی ارشد) می باشد و دانشجویان علاقمند می توانند نسبت به انتخاب آن اقدام نمایند.