با حضور مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر صورت گرفت؛

برگزاری آئین تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی واحد اسلامشهر

۰۳ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۲ کد : ۱۰۱۳ اخبار
آیین تکریم و معارفه رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و اعضای شورای واحد در دفتر ریاست دانشگاه برگزار و ضمن تکریم دکتر بتول فقیه آرام، دکتر فیروز کیومرثی به عنوان رئیس جدید این دانشکده معرفی شد.

دقایقی پیش، با حضور دکترمحمودرضا اسفندیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر و اعضای هیأت رئیسه و شورای واحد اسلامشهر؛ از زحمات دکتر بتول فقیه آرام طی 6 سال تصدی ریاست دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی تقدیر و دکتر فیروز کیومرثی بعنوان رئیس جدید این دانشکده معرفی شد.

دکترمحمودرضا اسفندیار در این مراسم، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی را جزو فعال ترین دانشکده های دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، بویژه در جذب دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد دانست و از دکتر بتول فقیه آرام تقدیر کرد.

در ادامه دکتر بتول فقیه آرام با ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، برقراری رشته های تخصصی در این دانشکده از مقطع کاردانی تا دکتری تخصصی را حاصل همکاری صمیمانه تمام کارکنان و مسئولان دانشکده علوم تربیتی و واحد اسلامشهر دانست و از همکاری نزدیک معاونت ها و مسئولین این واحد دانشگاهی در این راستا تقدیر کرد.

این مراسم با اهدای حکم دکتر فیروز کیومرثی بعنوان رئیس جدید دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی ادامه و با آرزوی موفقیت برای وی خاتمه یافت.