همزمان با سومین سالگرد تأسیس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری صورت گرفت؛

برگزاری جشن تولد رهایافتگان از دام اعتیاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۹ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۷ کد : ۱۰۱۲ اخبار
همزمان با سومین سالگرد تأسیس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، ۳ رهایافته از دام اعتیاد، تولد دوباره خود را در کنار خانواده و مسئولین دانشگاه و شهرستان جشن گرفتند.

بعد از ظهر روز دوشنبه بیست و هشتم بهمن ماه، همزمان با  سومین سالگرد تأسیس مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، جشن تولد 3رهایافته از دام اعتیاد با حضور جمعی از مسئولین دانشگاه و شهرستان اسلامشهر در سالن اجتماعات واحد اسلامشهر برگزار شد.

جمعی از  افراد تحت درمان و درمان شده و خانواده های آنان نیز در راستای امید دهی به مبتلایان به اعتیاد و خانواده های ایشان جهت ترک و بازگشت به آغوش خانواده و جامعه، در این مراسم که به همت مرکز تحقیقاتی سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد، گرد هم آمده و برای رها شده گان، جشن تولد رهایی گرفتند.

جمعی از مسئولین شهری و اعضای شورای اسلامی شهرستان اسلامشهر، همچنین دکتر عبداله محمدی مدیرکل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا عراقیه مدیرکل امور پژوهشی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر معصومه سهرابی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آژاد اسلامی واحد اسلامشهر و تعدادی از رؤسای مراکز تحقیقاتی و دانشکده های واحد اسلامشهر نیز همراه با دیگر حاضرین در این مراسم برای رهایافته گان حاضر آرزوی سلامتی و موفقیت کرده و به ایشان گل رهایی تقدیم کردند.

در ادامه ی این مراسم، 3 نفر از افرادی که قبلاً مصرف‌کننده مواد مخدر بودند، توانستند پس از رهایی؛ آموزش های لازم را برای کمک راهنمایی اخذ و پس از موفقیت در آزمونهای مربوطه، شال کمک راهنمایی دریافت کنند.

گفتنی است مرکز تحقیقات سوء مصرف مواد و اختلالات رفتاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر تاکنون توانسته بیش از ۳۰ نفر از افرادی که مصرف‌کننده مواد مخدر بودند را به رهایی کامل برساند.