همزمان با ایام ا... دهه فجر صورت گرفت؛

تکریم از خانواده شهدا و جانباز توسط دانشگاهیان واحد اسلامشهر

۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۷ کد : ۱۰۰۱ اخبار
همزمان با فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جمعی از مسئولین، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با خانواده یک شهید گرانقدر دفاع مقدس و یک جانباز دیدار و از ایشان تجلیل کردند.

جمعی از مسئولین، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر روز شنبه نوزدهم بهمن ماه با حضور در منزل شهید والامقام دفاع مقدس نریمان محسنی و جانبازه سرافراز مهین باجنان، با خانواده های ایشان دیدار و ضمن عرض ارادت جامعه دانشگاهی به حضور این خانواده های گرانقدر و تاکید بر ادامه راه نورانی شهدا و جانبازان، از ایشان تجلیل کردند.

این دیدار صمیمی به همت ستاد گرامیداشت دهه فجر ( معاونت فرهنگی دانشجوئی، بسیج کارکنان، بسیج دانشجوئی و امور شاهد وایثارگران ) و با حضور دکتر جبار امینی معاون دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین نوروزی معاون نهاد مقام معظم رهبری در واحد اسلامشهر، اسداله شناور بازرس ویژه هیات امنا در واحد اسلامشهر، دکتر غلامرضا زند فرمانده بسیج کارکنان، حسن خزایی رئیس اداره امور شاهد و ایثارگران و جمعی از اساتید و کارکنان واحد اسلامشهر صورت گرفت.