برگزاری جشن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

۲۰ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۶:۴۷ کد : ۱۰۰۰ اخبار
جشن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر برگزار شد.

دقایقی پیش با حضور حجت الاسلام والمسلمین حمزه محمدی دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی جنوب غرب استان تهران و جمعی از مسئولان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر، جشن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین رضا مرادی خلیفه لو مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این مراسم با تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران؛ این انقلاب را انقلاب ارزشها و انسانیت خواند و افزود: «انقلاب اسلامی ایران، انقلابی الهی است که خداوند آن را رقم زده است.»

وی با احترام به شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مقاومت، گفت: «امسال به برکت خون پاک سردار شهید سلیمانی، بار دیگر گام های انقلابی در راه مبارزه با استکبار با یکدیگر همگام و همصدا شدند تا به گوش دشمنان انقلاب برسانند که 41 سال، تمام قامت ایستاده ایم و خواهیم ایستاد تا زمینه ی ظهور حضرت صاحب الزمان (عجل ا...) را  فراهم نماییم.»

حجت الاسلام والمسلمین حمزه محمدی دبیر جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی جنوب غرب استان تهران نیز در این مراسم ، انقلاب را نتیجه اتحاد مردم تحت رهبری حضرت امام خمینی (ره) دانست و خاطرنشان کرد: «انقلاب اسلامی ایران مبتنی بر تفکری اسلامی است که در آن شجاعت و استقامت وجود دارد.»

وی کسب استقلال سیاسی، فرهنگی و اجتماعی را از برکات انقلاب اسلامی ایران برای کشور برشمرد و با هشدار به جوانان و بویژه دانشجویان در زمینه جنگ نرم و تبلیغاتی مخرب دشمنان، خواستار ارتقاء بصیرت و هوشیاری ایشان در مقابل دسیسه های شوم دشمنان ایران و انقلاب شد.

این مراسم که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (حوزه شهید چمران) برگزار شد؛ با اجرای سرود توسط گروه رایه الهدی، و قرائت دلنوشته توسط پریسا شیخی (دانشجوی رشته حقوق) و ریحانه نوری (دانشجوی رشته روانشناسی)  ادامه و با قرعه کشی و اهدای هدیه به 22 نفر از حاضرین خاتمه یافت.