افتتاح مدرسه عالی و مهارتی حسابداری و مالی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

دکتر زارعی: مدرسه عالی و مهارتی حسابداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با هدف ارتقای سطح دانش مهارتی، کاربردی و عملی دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و افراد شاغل و علاقه‌مند به حرفه حسابداری، حسابرسی و ...

برگزاری وبینار «سیستم هوشمند مدیریت ساختمان» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر

وبینار «سیستم هوشمند مدیریت ساختمان» با حضور تعدادی از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و همچنین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دقایقی پیش، نشست هم اندیشی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر با معاونین و مدیران گروه های آموزشی در استقبال از سال تحصیلی جدید در این واحد دانشگاهی برگزار شد.